Bizler

25 yıl önce bir hafta sonu İstanbul'dan Doğa'ya küçük bir kaçış ile başladı İlknur & Haşim'in hikayeleri. Bir dizi yanlış onları gece yarısı Ağva Riverside Otel'e getirdi. İyi ki de getirdi. O gün Ağva yolculukları başladı.

Geride bıraktıkları profesyonel hayatlarına dönüp bakmadılar. Wineport Lodge Ağva'nın her taşına, her çiçeğine, menüsüne, tarzına ruhlarını, zevklerini, emeklerini kattılar.

İstediler ki misafirleri de burada farklı lezzetleri, Ağva'nın keşfedilmesini bekleyen Doğa'sını, bilinmeyen yönlerini deneyimlesinler, ruhlarını dinlendirsinler.

Yolculuk keyifle hala devam ediyor..
İlknur & Haşim

İşlerini severek yapıyorlar, sürekli gülümsüyorlar..



Hayri KUYUMCU
Konaklamanız süresince Hayri güler yüzüyle hep yanınızda. Geceyi onun demlediği çay ile kapatıp, sabahın ilk ışıklarında keyifli bir kahvaltıda Hayri yine karşınızda.. Engin Şarap bilgisi ile Misafirlerimizin şarap seçimini kolaylaştırıyor. Nadir ve değerli Anadolu üzümlerinden yapılan Şarap'ları beğeninize sunuyor.
Fatma GEBEŞ
Mutlu bir tatil, "güler yüzlü bir karşılama" ile başlar. Fatma, pozitif enerjisi ile konaklamanız sırasında ihtiyacınız olan her konuda size memnuniyetle yardımcı olmaya hazır.
 Oğuzhan ÇERKO
Wineport Lodge Ağva'nın herşeyi, otel müdürü, teknik müdür, müşteri ilişkileri ... Hatay'dan yolu Ağva'ya düştü, Ağva hayatının merkezine yerleşti... Oğuzhan'ın en önemli prensibi "Wineport'dan hiç bir misafir mutlu olmadan çıkamaz.."
 Tümer KÖSEDAĞ
Hijyen, farklı tatlar ve lezzet Tümer Chef'in temel prensibi. Beğeninize sunulan tüm yiyecekler mutfak ekibimizin hünerli ellerinde görsel ve sanatsal bir şölene dönüşüyor.
Hanife AÇIKGÖZ
Mis gibi sabun kokan çarşaflar, tertemiz banyolar Hanife ve ekibinin eseri. Hijyen ve temizlik en öncelikli görevimiz.
Share by: